Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Mango_375x1024px_E_NR-2731.JPG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Mango

145 kr,
art.nr. 87375

Alla De Kuypers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  15 %

 • Doft

  Färska solmogna mangos.

 • Smak

  Söt och intensiv smak av fräscha mangofrukter.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

87375 500 ml 145 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

Köttiga och krämiga, så tycker vi om dem på De Kuyper. Men att välja rätt mango för jobbet och förvandla dem till likör var allt annat än lätt. För att säga sanningen så var det en prövning. Att fånga dess tropiska väsen kräver att du är tålmodig. Ninja patient. Rör inte frukten förrän den är så mogen, att alla komplexa aromer släpps naturligt. Det är väntetiden som ger denna likör en smak av paradiset.