Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Elderflower_72dpi_375x1024px_J_NR-3229.PNG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Elderflower

187 kr,
art.nr. 86105

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  20 %

 • Doft

  Frisk av fläderblom.

 • Smak

  Arom av nyplockad fläderblom tillsammans med en honungssöt blommighet.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

86105 700 ml 187 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

 

Gjord av ett extrakt av de skira blommorna är denna känsliga likör ett bevis för vårt gedigna hantverk. För har du märkt hur känslig fläderblommans är? Faktum är att den är så ömtålig, att det är nästan omöjlig att bearbeta blomman utan att förlora doften. På något sätt kom vi runt det. Varsamt fångade vi blommans essence och har skapat denna unika likör med en subtil smak och en hint av litchi.