Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Crème de Cassis_375x1024px_E_NR-2717.JPG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Crème de Cassis

151 kr,
art.nr. 80744

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  15 %

 • Doft

  Fruktig med tydlig karaktär av svarta vinbär.

 • Smak

  Söt med vinbärskaraktär. Enbart mogna svarta vinbär av bästa kvalitet används till Crème de Cassis.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

80744 500 ml 151 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

Svarta vinbär användes som motgift mot ormbett på 1600-talet. Sedan dess har svartvinbärslikören kommit långt, har raffinerats utan att tappa sin unika söta smak. Vi extraherar noggrant europeiska bär och blandar det koncentratet med naturlig juice och sötma behåller vi traditionen. Vår Creme de Cassis är lika rik och röd som för 500 år sedan, den smakar bara bättre.