Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
cassis_Web.jpg
Avec
Dessert
Cocktail
Art. nr
80744
Pris
159 kr
Volym
500 ml
Alkoholhalt
15 %

Likör

De Kuyper Crème de Cassis

De Kuyper Crème de Cassis smaksätts endast med utvalda svarta vinbär från gårdar runt om i Europa. Till skillnad från likörens 100 gram socker per liter, och crèmelikörens 250 gram måste crème de cassis enligt lag innehålla minst 400 gram socker per liter. De Kuyper är världens största producent av cocktaillikörer och har varit familjeägt sedan 1695. Samtliga De Kuypers likörer är tillverkade med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Doft

  Fylliga och intenisva svarta vinbär med viss kryddighet i avslutet

 • Smak

  Rik och tydlig smak av svarta vinbär med viss syrlighet som drar åt svartvinbärsgelé

 • Övrigt

  De Kuyper är ett av Nederländernas äldsta familjeföretag. Företaget grundades redan 1695 av tunnbindare Petrus De Kuyper och hans hustru Anna Custer. Under 1750-talet gick man från att tillverka tunnor till att bli spritproducenter. Från början genever men senare även gin och slutligen likörer som idag är familjens huvudgren. Idag är man både störst och världsledande inom produktionen av cocktaillikörer. Samtliga likörer är tillverkade med äkta smaksättningar av de olika frukter, bär, örter och kryddor som de olika serierna rymmer.