Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Crème de Cacao White_375x1024px_E_NR-2736.JPG

Likör

De Kuyper Crème de Cacao White

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Doft

  Tydlig karaktär av kakao.

 • Smak

  Söt kakao.

 • Land

  Nederländerna

 • Alkoholhalt

  24 %

Volymer

Art. Nr 80745

Volym 500 ml

Pris 162 kr

Låt oss vara tydliga, det finns ingen vit kakao. Den enda anledningen till att vi döpte den till vit var för att skilja den från sin mörkare och bittrare jämlike. Genom att använda ett kristallklart, dubbeldestillerat kakaoextrakt skapade vi den perfekta cocktailingrediensen, söt och genomskinlig. Utan det bruna kvalificerar den sig fortfarande som ren choklad, som erbjuder en komplex doft av kakao och en ton av smör.

"We Are All Passionate Creators"