Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Crème de cacao dark_72dpi_375x1024px_J_NR-3227.PNG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Crème de Cacao Dark

164 kr,
art.nr. 695

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Alkoholhalt

  24 %

 • Doft

  Fyllig med tydlig karaktär av kakao och mörk choklad.

 • Smak

  Söt med toner av kakao och vanilj.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

695 500 ml 164 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

Chokladlikör läggs åt sidan, vår Crème de Cacao är så nära originalet som du kan komma. Faktum är att vi tycker den är ännu bättre. Vår likör erbjuder allt som gör choklad så frestande, och ytterligare lite till. Vi åkte till Afrika och tillbaka för att hitta de finaste kakaobönorna och adderade söt vanilj och karamell. Resultatet blev en crème med lika intensiv smak som färg.