Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Crème de Bananes_375x1024px_E_NR-2762.JPG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Crème de Bananes

159 kr,
art.nr. 80630

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  24 %

 • Doft

  Fruktig med tydlig karaktär av banan.

 • Smak

  Söt och syrlig med banankaraktär.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

80630 500 ml 159 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

Det konsumeras globalt över 100 miljarder bananer varje år, och det finns en bra anledning till det. De innehåller inte bara alla näringsämnen du kan tänka dig, det är den enda frukten som är certifierad för att göra dig lycklig. I själva verket skickar aminosyran i mogna bananer dina serotoninnivåer genom taket. Till denna likör använder vi ett destillat av högkvalitativa bananer. Allt för att ge mer glädje.