Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Butterscotch_375x1024px_E_NR-2725.JPG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Butterscotch

130 kr,
art.nr. 80165

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  15 %

 • Doft

  Intensiv smörkola.

 • Smak

  Söt och generös smörkola och karamell.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

80165 500 ml 130 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

Smör, brunt socker och en kvarts treacle/sirap. Det är allt du behöver för att göra bra, gammaldags butterscotch. Men om du nu tycker att det borde vara lätt att skapa en butterscotchlikör, tänk igen. För att bara lägga till sprit fungerar inte. Du vill behålla den smöriga karamellsensationen, men få bort den klibbiga såsiga delen. Destillera smaken, inte avfallet. En stor utmaning, men vi klarade det.