Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Blueberry_375x1024px_E_NR-2756.JPG

Likör

De Kuyper Blueberry

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Doft

  Färska blåbär.

 • Smak

  Söt smak av färska blåbär.

 • Land

  Nederländerna

 • Alkoholhalt

  15 %

Volymer

Art. Nr 85521

Volym 500 ml

Pris 145 kr

Hoppas att du inte har något emot det, men vi kunde besvära oss med att färga vår likör blå. Essensen sitter i smaken. Och gissa vad, vi har lyckats destillera den här essensen i en unik likör. Den starka, blommiga doften, den fulla smaken, de egenskaper du letar efter finns alla i denna flaska. Allt utom det blåa. Vi övervägde inte ens att lägga till färgen, för vi gillar våra bär rena och uppriktiga.

"Make a New Friend Every Day"