Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Blue Curacao_72dpi_375x1024px_J_NR-3226.PNG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Blue Curaçao

157 kr,
art.nr. 70497

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  24 %

 • Doft

  Fruktig med tydlig karaktär av citrus och apelsinmarmelad.

 • Smak

  Bitter apelsinsmak med välbalanserad sötma.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

70497 500 ml 157 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

Kärnan i denna likör är Curaçao eller Lahara-frukten, mest känd för att vara oätligt bitter. Lyckligtvis är det också otroligt användbart för att skapa en distinkt likör. Den naturligt blå färgen gjorde likören känd, men gör inget för smaken. Det kan lika väl ha varit Clear Curaçao - ingen skulle smaka skillnaden.