Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
apricot brandy.jpg
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Apricot Brandy

151 kr,
art.nr. 764

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  24 %

 • Doft

  Fruktig med tydlig karaktär av aprikos, inslag av mandel.

 • Smak

  Smak Söt och syrlig med aprikoskaraktär och toner av mandel.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

764 500 ml 151 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

I århundraden ansågs aprikoser vara ett afrodisiakum i Europa. fruktens läckra kurvor, saftigt kött och söta smak ledde folk till att tro att äta den skulle släppa lös kärlekens krafter. Vi vet att färska aprikoser gör en bra likör. Speciellt när du blandar i några krossade fruktkärnor och bränner destillatet med smakkvalitet. Vi har gjort det i åratal.