Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Amaretto_375x1024px_E_NR-2713.JPG

Likör

De Kuyper Amaretto

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Doft

  Tydlig mandelkaraktär.

 • Smak

  Söt, mild och len mandel.

 • Land

  Nederländerna

 • Alkoholhalt

  30 %

Volymer

Art. Nr Restaurangsortiment

Volym 500 ml

Pris kr

 

Genom antiken lärde vi oss att mandelarom väcker passion hos kvinnor. För att få fram det måste du gå bortom nötsmaken. Oroa dig inte, det finns fortfarande mandlar i vårt Amaretto. Men med lite extra. För att få det lilla kunde vi inte motstå ingredienser, som vaniljextrakt och färskt citrondestillat. En touch av karamell avslutar och likören djupnar till guld.

"Créateurs de Convivialité"