Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
countrylane.jpg
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

Country Lane

159 kr,
art.nr. 664

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  17 %

 • Doft

  Söt med tydlig gräddkolekaraktär.

 • Smak

  Gräddig, mycket söt med inslag av gräddkola och vanilj.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

664 700 ml 159 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

 

Country Lane är gjort traditionsenligt av färsk grädde och den finaste whisky. En krämig likör med balans och fräschör. Servera som den är över is i höga glas eller använd som drinkingrediens.