Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
clane_web.jpg
Avec
Dessert
Cocktail
Art. nr
664
Pris
159 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
17 %

Likör

Country Lane

Country Lane är en traditionell gräddlikör gjord på färsk grädde och den finaste whiskyn. Krämigheten i kombination med den fruktiga fräschören gör den lika perfekt i drinkar, för sig själv eller som smakgivare i olika efterrätter och bakverk. De Kuyper, som tillverkar Country Lane, är världens största producent av cocktaillikörer och har varit familjeägt sedan 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Doft

  Söt med tydlig gräddkolekaraktär.

 • Smak

  Gräddig, mycket söt med inslag av gräddkola och vanilj.

 • Övrigt

  De Kuyper är ett av Nederländernas äldsta familjeföretag. Företaget grundades redan 1695 av tunnbindare Petrus De Kuyper och hans hustru Anna Custer. Under 1750-talet gick man från att tillverka tunnor till att bli spritproducenter. Från början genever, men senare även gin och slutligen likörer, som har blivit familjens huvudgren. Idag är man både störst och världsledande inom produktionen av cocktaillikörer. Samtliga likörer är tillverkade med äkta smaksättningar av de olika frukter, bär, örter och kryddor som de olika serierna rymmer.