Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
cederwild_web.jpg

CEDER's Wild

kr,
art.nr. Restaurangsortiment

CEDER’s är ett av de mer framträdande unga varumärkena av alkoholfria drinkbaser. Utöver mer klassiska ginsmaker som enbär och citron hittar vi även ingefära och grapefrukt. Det som verkligen sticker ut och sätter karaktär på den här varianten är kryddnejlika och ekextrakt som ger en varm och fylligare ton.

 • Land

  Sverige

 • Producent

  Ceder's

 • Alkoholhalt

  0,5 %

 • Doft

  Varm doft med tydlig ingefära och kryddnejlika

 • Smak

  Fyllig smak med kryddnejlika, elegant citrusbeska och lite vanilj

Art. Nr:

Volym:

Pris:

Restaurangsortiment 500 ml kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

Precis som grundarna, det äkta paret Maria från Sverige och Craig från Sydafrika, är CEDER’s en blandning av Sydafrika och Sverige. Tanken till just CEDER’s kom efter att paret upptäckt en snudd på magisk dal i Cederbergen, som blomstrade av unika växter och smaker. Idag är paret delägare till just denna dal och det är här de lokala sydafrikanska inslagen plockas innan de förädlas i Sverige och blandas med friskt svenskt vatten. Maria och Craig kallar själva sin serie för Alt-Gin, Alternativ till Gin. CEDER’s Alt-Gin är ett bra alternativ till sprit, som gör upplevelsen av att dricka alkoholfri GT mer komplett än att bara dricka tonic med garnering.