Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
ceders classic.png
Avec
Cocktail

Alkoholfritt

Ceder’s Classic

229 kr,
art.nr. 11552

Ceder’s är en destillerad alkoholfri alt-gin (alternativ till gin). Produkten har en kontrastrik kombination av svenskt vatten och exotiska sydafrikanska örter.

 • Land

  Sverige

 • Producent

  Ceder's

 • Alkoholhalt

  0.5 %

 • Doft

  Kryddig doft med inslag av enbär, ingefära, örter och citrus.

 • Smak

  Kryddig smak med inslag av enbär, ingefära, örter och citrus.

Grundarna Maria, som är svensk, och Craig från Sydafrika kom på idén till en alkoholfri gin efter att ha upptäckt en magisk dal i Cederbergsregionen som de nu äger. Här växer de sällsynta och exotiska örter som utgör essensen i Ceder’s Classic.

Ceder’s Classic har en balanserad, kryddig smak av klassiska giningredienser såsom enbär och koriander med inslag av exotiska sydafrikanska örter.

Tips!
Häll 5 cl Ceders’s Classic över mycket is och toppa med 15 cl premium Indian Tonic. Garnera med en citronskiva och en kvist rosmarin.