Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
ceders classic.png
Avec
Cocktail

Alkoholfritt

CEDER’s Classic

229 kr,
art.nr. 11552

CEDER’s är ett av de mer framträdande unga varumärkena av alkoholfria drinkbaser. Utöver mer klassiska ginsmaker som enbär, korianderfrön och citrus, hittar vi lokala sydafrikanska kryddor som Rooibos och Buchu från Cederbergen. Produktionen sker i Sverige med friskt svenskt vatten.

 • Land

  Sverige

 • Producent

  Ceder's

 • Alkoholhalt

  0.5 %

 • Doft

  Frisk doft med tydlig citrus och kryddighet.

 • Smak

  Kryddig smak som drar åt färsk ingefära och nyplockade örter följt av citronzest.

Precis som grundarna, det äkta paret Maria från Sverige och Craig från Sydafrika, är CEDER’s en blandning av Sydafrika och Sverige. Tanken till just CEDER’s kom efter att paret upptäckt en snudd på magisk dal i Cederbergen, som blomstrade av unika växter och smaker. Idag är paret delägare till just denna dal och det är här de lokala sydafrikanska inslagen plockas innan de förädlas i Sverige och blandas med friskt svenskt vatten. Maria och Craig kallar själva sin serie för Alt-Gin, Alternativ till Gin. CEDER’s Alt-Gin är ett bra alternativ till sprit, som gör upplevelsen av att dricka alkoholfri GT mer komplett än att bara dricka tonic med garnering.