Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
beefeater pink.jpg
Cocktail

Gin

Beefeater Pink

266 kr,
art.nr. 84911

Beefeater Gin härrör från tidigt 1820 tal, då James Burrough skapade det ännu idag hemliga receptet. Det finns två teorier till hur namnet ”Beefeater” uppstod. Den officiella versionen är att namnet Beefeater kommer från Tower of Londons starka och skräckinjagande väktare som varje dag tilldelades en stor portion biffstek - “Beef-eaters”. Den inofficiella historien berättar om hur vakterna på Tower of London föranleddes provsmaka drottningens mat varje dag för att se om den var förgiftad.

 • Land

  Storbritannien

 • Producent

  Chivas Brothers

 • Alkoholhalt

  37,5 %

 • Doft

  Naturlig och tydlig jordgubbsdoft

 • Smak

  Mjuka, fruktiga inslag av jordgubbar i perfekt kombination av enbär och citrus.

Intresset för gin blir allt större och har fått utbudet av premiumgin att växa. Beefeater Pink är en rosa gin smaksatt med jordgubbar. Med sitt lekfulla, moderna uttryck och en elegant, frisk smak är Beefeater Pink en välkommen nyhet för ginentusiaster.

Genom att förena sitt 150-åriga hantverk med moderna smakinfluenser utmanar Beefeater ginkategorin med sin nya, rosaskimrande gin. Beefeater Pink har den klassiska enbärskaraktären med citrustoner från Beefeater Dry Gin, och jordgubbar för att ge en frisk, välbalanserad och livlig smak.

Den rosa innovationen är skapad av master distiller Desmond Paynes, en av pionjärerna bakom dagens ginboom. Ginen är också den första nyheten från ”The Gin Hub”, en självständig grupp där Pernod Ricards tre största ginvarumärken arbetar under samma tak för att tillsammans utmana och vidareutveckla ginsegmentet.

Tips!
Beefeater Pink & Tonic
4 cl Beefeater Pink 
Tonic 
Färska jordgubbar
Is
Häll Pink gin i ett stort glas med is, toppa sedan upp med tonic. Skiva färska jordgubbar och garnera efter smak.