Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
pink_web.jpg
Cocktail
Art. nr
84911
Pris
269 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
37,5 %

Gin

Beefeater Pink

Beefeaters anor går tillbaka till första halvan av 1800-talet då det ursprungliga destilleriet mitt i London grundas och skaparen James Burrough föds. Beefeater Pink Strawberry har samma bas av nio kryddor som alla olika uttryck av Beefeater, men här har man även lagt till jordgubbar och en nypa socker. Dock är fruktsmaksatt och sötad gin inget nytt och något som James Burrough jobbade mycket med redan i Beefeaters begynnelse.

 • Land

  Storbritannien

 • Producent

  Chivas Brothers

 • Region

  London

 • Doft

  Tydlig och naturlig doft av solmogna jordgubbar följt av frisk citrus och enbär.

 • Smak

  Rund och mjuk med tydliga söta jordgubbar balanserat av klassiska ginkryddor som enbär, citrus och örter.

 • Övrigt

  Beefeater Pink lanserades 2018 och var den första nyheten från The Gin Hub, en självständig grupp inom Pernod Ricard bestående av våra främsta ginproducenter och varumärken. Genom generationer av hantverk, kunskap och arv arbetar gruppen för att ständigt utveckla, förnya och utmana den snabbt växande ginkategorin och erbjuda ginälskare nya upplevelser. Bakom Beefeater Pink står master distiller Desmond Payne som här för grundaren James Burroughs experimenterande med att smaksätta gin med frukter och bär vidare in i våra tidevarv. Pink Gin är även namnet på en klassisk cocktail, tillika en av brittiska flottans husdrinkar, tillredd på gin och bitters. Varför inte testa att låta gammalt och nytt mötas genom att röra Beefeater Pink kallt med is och 1-2 stänk av din favoritbitter?