Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
absolut_watermelon_2.jpg
Cocktail
Art. nr
40940
Pris
256 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
38 %

Vodka

Absolut Watermelon

En uppfriskande ny vodka med fräsch vattenmelonsmak. Kristallklar, frisk och fruktig vodka med naturlig sötma och komplexa noter av vattenmelon som ger de klassiska drinkarna en ny twist. En något reducerad alkoholhalt ger en optimerad smakprofil och balans, vilket gör Absolut Vodka Watermelon till den perfekta drinkingrediensen.

 • Land

  Sverige, Skåne, Åhus

 • Producent

  The Absolut Company

 • Region

  Skåne

 • Doft

  En uppfriskande doft av fräsch vattenmelon

 • Smak

  Frisk och fruktig med en sötma av vattenmelon.

 • Övrigt

  Liksom all vodka från Absolut produceras Absolut Watermelon i Åhus där bönder, verksamma sedan generationer tillbaka, bidrar med ingredienser av högsta kvalitet till produktionen. Vilket gör Absolut Vodka till världens största lokalproducerade vodka, med ett CO2 neutralt destilleri.