Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Absolut Mixt Rasberry Lemon.jpg
Avec
Dessert
Cocktail
Art. nr
85556
Pris
20,90 kr
Volym
275 ml ml
Alkoholhalt
4 %

Vodka

Absolut Mixt Raspberry & Lemon

Absolut Mixt är färdigblandade drinkar med låg alkoholhalt, som är inspirerade av svenskt arv, nordiska bär samt exotiska fruktsmaker. Absolut Mixt Raspberry & Lemon har sötma och blommiga toner från solmogna hallon tillsammans med friska inslag från färsk citron med en underliggande torrhet. Den naturliga sötman och syran ger en elegant och mjuk smakupplevelse.

 • Land

  Sverige, Skåne, Åhus

 • Producent

  Absolut Vodka

 • Region

  Skåne

 • Doft

  Sött solmoget hallon och en frisk citruskaraktär, med inslag av en grön blommig ton

 • Smak

  Tydliga toner av sött solmoget hallon och friska inslag av citrus med underliggande torrhet. En elegant och mjuk smakupplevelse

 • Övrigt

  En av innovationerna hos Absolut Vodka är Absolut Mixt som är baserat på Absolut Original som produceras i Åhus, Skåne. Absolut Mixt tappas i små glasflaskor där designen är en hyllning till Absolut Vodkas ikoniska flaskform. Varje flaska Absolut Mixt har ett penseldrag struket över sig, en symbol för Absoluts historia och engagemang inom konstvärlden. Om du kopplar ihop de naturliga smakerna från exotiska bär och frukter, skapar du en fantastisk kombination av god uppfriskande smak redo att drickas precis som den är.