Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Absolut Mixt Rasberry Lemon.jpg
Avec
Dessert
Cocktail

Vodka

Absolut Mixt Raspberry & Lemon

20,90 kr,
art.nr. 85556

Absolut Mixt är en fräsch och djärvt premixad produktserie gjord på Absolut Vodka, där varje droppe vodka är producerad i Åhus på lokalt höstvete. Drycken består av helt naturliga smakämnen och är lätt kolsyrad för en frisk dryckesupplevelse. Absolut Mixt tappas i en unik glasflaska där designen är en hyllning till den ikoniska Absolutflaskan. Produkten har också en praktisk twist-off kapsyl. Absolut Mixt finns i två olika smaker.

 • Land

  Sverige

 • Producent

  Absolut Vodka

 • Alkoholhalt

  4 %

 • Doft

  En elegant arom med en kombination av sött solmoget hallon och en frisk citruskaraktär, med inslag av en grön blommig ton.

 • Smak

  Tydliga toner av sött solmoget hallon och friska inslag av citrus med underliggande torrhet. En elegant och mjuk smakupplevelse.

Absolut Mixt Raspberry & Lemon har sötma och blommiga toner från solmogna hallon tillsammans med friska inslag från färsk citron med en underliggande torrhet. Den naturliga sötman och syran ger en elegant och mjuk smakupplevelse.