Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Guarana Pineapple Fram_ej droppar.png

Absolut Mixt Guarana & Pineapple

Nu introduceras Absolut Mixt. En fräsch och djärvt premixad produktserie gjord på Absolut Vodka, där varje droppe vodka är producerad i Åhus på lokalt höstvete. Drycken består av helt naturliga smakämnen och är lätt kolsyrad för en frisk dryckesupplevelse. Absolut Mixt tappas i en unik glasflaska där designen är en hyllning till den ikoniska Absolutflaskan. Produkten har också en praktisk twist-off kapsyl. Absolut Mixt finns i tre olika smaker, och den senaste Absolut Mixt Guarana & Pineapple finns i Systembolagets butiker den 16 april.

 • Doft

  Söta toner av guarana och färsk ananas med friska toner av tropisk frukt.

 • Smak

  Tydlig smak av guarana och färsk ananas med en intensiv karaktär av tropiska frukter och en ton av vanilj.

 • Land

  Sverige

 • Region

  Skåne

 • Alkoholhalt

  4,5 %

Volymer

Art. Nr

Volym 275 ml

Pris 22 kr

Absolut Mixt Guarana & Pineapple har en tydlig smak av guarana och färsk ananas med en intensiv karaktär av tropiska frukter och en ton av vanilj. Fräsch och fruktig sötma med en underliggande ton av kola och en elegant bitterhet.

"We Are All Passionate Creators"