Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
ABSOLUT_MIXT_275ml_Blueberry&Lime_WEB.jpg
Cocktail

Vodka

Absolut Mixt Blueberry & Lime

20,90 kr,
art.nr. 83380

Absolut Mixt är en fräsch och djärvt premixad produktserie gjord på Absolut Vodka, där varje droppe vodka är producerad i Åhus på lokalt höstvete. Drycken består av helt naturliga smakämnen och är lätt kolsyrad för en frisk dryckesupplevelse. Absolut Mixt tappas i en unik glasflaska där designen är en hyllning till den ikoniska Absolutflaskan. Produkten har också en praktisk twist-off kapsyl. Absolut Mixt finns i två olika smaker.

 • Land

  Sverige

 • Producent

  The Absolut Company

 • Alkoholhalt

  4 %

 • Doft

  Söta, nordiska blåbär och färskpressad lime med gröna noter av limeskal.

 • Smak

  Balanserad sötma och eleganta blommiga toner från vilda blåbär kombinerat med smaken från de syrliga, kryddiga och blommiga tonerna av färsk lime.

Absolut Mixt Blueberry & Lime har sötma och blommiga toner från vilda blåbär tillsammans med syrliga och kryddiga toner från färsk lime. Sötman och syran ger en elegant och ren finish.