Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
ABSOLUT_MIXT_275ml_Blueberry&Lime_WEB.jpg
Cocktail

Vodka

Absolut Mixt Blueberry & Lime

20,90 kr,
art.nr. 83380

Absolut Mixt är färdigblandade drinkar med låg alkoholhalt, som är inspirerade av svenskt arv, nordiska bär samt exotiska fruktsmaker. Absolut Mixt Blueberry & Lime har sötma och blommiga toner från vilda blåbär tillsammans med syrliga och kryddiga toner från färsk lime. Sötman och syran ger en elegant och ren finish.

 • Land

  Sverige, Skåne, Åhus

 • Producent

  The Absolut Company

 • Alkoholhalt

  4 %

 • Doft

  En frisk och söt doft av blåbär och lime

 • Smak

  Vilda blåbär tillsammans med syrliga och kryddiga toner från färsk lime

En av innovationerna hos Absolut Vodka är Absolut Mixt som är baserat på Absolut Original som produceras i Åhus, Skåne. Absolut Mixt tappas i små glasflaskor där designen är en hyllning till Absolut Vodkas ikoniska flaskform. Varje flaska Absolut Mixt har ett penseldrag struket över sig, en symbol för Absoluts historia och engagemang inom konstvärlden. Om du kopplar ihop de naturliga smakerna från exotiska bär och frukter, skapar du en fantastisk kombination av god uppfriskande smak redo att drickas precis som den är.