Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Absolut_Extrakt_200px.jpg
Avec
Cocktail

Vodka

Absolut Extrakt

269 kr,
art.nr. 82725

Absolut Extrakt är en djärv och utsökt spritdryck med varm kryddig smak av grön kardemumma. Förutom sin unika smakprofil är Absolut Extrakt en högkvalitativ, välbalanserad dryck som varken är för söt eller har för stark eftersmak. Absolut Extrakt avnjuts bäst som kyld snaps eller shot.

 • Land

  Sverige

 • Producent

  Absolut Vodka

 • Alkoholhalt

  35 %

 • Doft

  Kryddig med en distinkt karaktär av grön kardemumma.

 • Smak

  Saftig och välbalanserad med en kryddig kick av kardemumma.

Inspirationen till Absolut extrakt är hämtad från den långa tradition som finns i Sverige av att smaksätta alkohol med olika kryddor, växter och örter. Kryddsprit dracks tidigt såsom just snaps, en tradition som hör nära samman med våra svenska traditioner, helgdagar och fester. En shot är den moderna varianten av snaps.

En bra shot får inte vara för söt men heller inte ha för stark eftersmak. Absolut Extrakt är det svenska svaret på en välbalanserad och smakfull shot men som även kan mixas som long drink, både varm och kall.

Flaskans design är en hyllning till Absoluts världsberömda originalflaska som i sin tur inspirerats av gamla medicinflaskor. Precis som all vodka från Absolut, produceras Absolut Extrakt i skånska Åhus.