Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
ny minttu mint.png
Avec
Cocktail
Art. nr
10703
Pris
195 kr
Volym
500 ml
Alkoholhalt
35 %

Likör

Minttu

Minttu Peppermint är världens första mintlikör. Den är smaksatt med äkta pepparmynta (Mentha Piperita). Förutom att drickas som en shot passar Minttu Peppermint utmärkt med varm eller kall choklad, Minttu-kaakao som drinken kallas i hemlandet Finland. Sockret som används för att söta Minttu är speciellt framtaget för att matcha just Minttus friska smak på bästa sätt.

 • Land

  Finland

 • Producent

  Pernod Ricard Nordic

 • Doft

  Stor och frisk doft av pepparmynta

 • Smak

  Söt men frisk pepparmynta och ett långt behagligt avslut

 • Övrigt

  Minttu produceras i Turku i södra Finland. Produktionsanläggningen är miljöcertifierad enligt ISO 14001 och drivs till 100% av finsk vindkraft. För att säkerställa kvaliteten och garantera konsumenten den äkta Minttu-upplevelsen måste varje produkt gå igenom hela 40 olika laboratorieanalyser och kvalitetstester. Idag består släkten Minttu av tre olika familjer: Minttu, som med sina 4 olika smaker är grunden till allt, Minttu Twist, vars medlemmar med något lägre alkoholhalt öppnar dörren för nya, fräscha smakupplevelser och slutligen Minttu Cool Mint Choco som är en färdigblandad dryck gjord på klassikern Minttu och chokladmjölk.