Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
ny choko minttu.png

Likör

Minttu Choco Mint

Minttu Choco Mint har choklad adderad till den redan framträdande mintsmaken. Minttu Choco Mint avnjuts bäst som en iskall shot eller som en avec till kaffet.

 • Doft

  Frisk doft med tydlig karktär av pepparmint och choklad.

 • Smak

  Söt smak med tydlig karaktör av pepparmint och choklad.

 • Land

  Finland

 • Alkoholhalt

  35 %

Volymer

Art. Nr 84103

Volym 500 ml

Pris 192 kr

Minttu lanserades i Sverige 2006 och är en storsäljare på både Systembolaget och på Horeca. Minttu Choco Mint är den fjärde smaken i Minttufamiljen.

Minttu Choco Mint har en fyllig smak med tydlig karaktär av choklad och pepparmint. Den karaktäriseras av en kristallklar färg som möjliggörs av en speciell typ av förädlat socker, som bibehåller den klara genomskinliga färgen på likören. Minttu Choco Mint avnjuts bäst som en iskall shot eller som en avec till kaffet.


Cold on the outside, warm on the inside