Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
ny choko minttu.png
Avec
Cocktail

Likör

Minttu Choco Mint

193 kr,
art.nr. 84103

Minttu Choco är smaksatt av Mentha Piperita, som originalet, men här får myntan samsas med ljuvlig choklad. Inspirationen till Minttu Choco kommer från den finska drinkklassikern Minttu-kaakao, som kort och gott består av varm eller kall choklad och Minttu. Sockret som används för att söta Minttu är speciellt framtaget för att matcha just Minttus friska smak på bästa sätt.

 • Land

  Finland

 • Producent

  Pernod Ricard Nordic

 • Alkoholhalt

  35 %

 • Doft

  Frisk doft med tydlig mint och mjölkchoklad

 • Smak

  Söt smak med frisk pepparmynta och gräddig mjölkchoklad

Minttu tillverkas i Turku i södra Finland. Produktionsanläggningen är miljöcertifierad enligt ISO 14001 och drivs till 100% av finsk vindkraft. För att säkerställa kvaliteten och garantera konsumenten den äkta Minttu-upplevelsen måste varje produkt gå igenom hela 40 olika laboratorieanalyser och kvalitetstester. Idag består släkten Minttu av tre olika familjer: Minttu, som med sina 4 olika smaker är grunden till allt, Minttu Twist, vars medlemmar med något lägre alkoholhalt öppnar dörren för nya, fräscha smakupplevelser och slutligen Minttu Cool Mint Choco som är en färdigblandad dryck gjord på klassikern Minttu och chokladmjölk.