Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Malibu_6091
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

Malibu

154 kr,
art.nr. 710

Malibu härstammar från en kokoslikör med namnet coco rico. Under 80-talet ändrades receptet och produkten började exporteras med stor framgång.

 • Land

  Karibien

 • Producent

 • Alkoholhalt

  21 %

 • Doft

  Doft av kokos och vanilj.

 • Smak

  Mild och söt likör med kokossmak med avrundad karaktär. Krämig sötma.

Barbados har varit ensam leverantör av karibisk rom till Malibu receptet ända sedan det blev ett internationellt varumärke. Rom från Barbados är lättare och mer delikat än övrig rom och kännetecknas av en mjuk och len smak av sockerrör och smöraktighet.

Karibisk ljus rom destilleras enligt traditionell västindisk tradition för att sedan blandas med kokosnötter och socker. Passar utmärkt som rombas till exotiska drinkar med kokossmak eller kyld på några isbitar.


www.malibu-rum.com