Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Havanaclub3web.jpg
Cocktail
Art. nr
526
Pris
249 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
37,5 %
Art. nr
526
Pris
136 kr
Volym
375 ml
Alkoholhalt
37,5 %

Rom

Havana Club Añejo 3 Años

Havana Club 3 Años är en exklusiv vit rom som lagrats på ekfat i minst tre år. Fantastisk i cocktails som Daiquiri och Mojito. Den passar även att njuta rent.

 • Land

  Kuba

 • Producent

  Havana Club

 • Doft

  Mjuk doft med toner av vanilj, karamelliserat päron, banan och ek.

 • Smak

  Behagligt mjuk med inslag av frukt, vanilj och en aning citrus.

 • Övrigt

  Columbus siktade Kuba för första gången den 28 oktober 1492 och med européerna kom också sockerrören. Det kubanska klimatet och den fertila jorden visade sig vara perfekt för sockerrörsodling och 1850 levererade landet en tredjedel av världens socker. Havana Club representerar Kuba och landets extraordinära tradition av romtillverkning, präglat av landets historia, geografi, klimat och folk. Tillverkas till 100% av kubanska sockerrör. Kubanska cocktails förtjänar en kubansk rom av högsta kvalitet.

  www.havana-club.com

Inspiration

Recept - Dryck

Havana Club Cuba Libre

Havana Club Añejo Especial är en blandning av rom från olika årgångar. Havana Club’s Maestro Ronero väljer ut fat med olika lagringstid för att ta tillvara på den ljusa rommens fräschör i kombination med den mörka rommens rondör och fatkaraktär. Havana Club Añejo Especial har en tydlig sockerrörssötma med inslag av honung, vanilj och kanel. Lång, kryddig eftersmak med härlig sötma. Receptet på den populära drinken Cuba Libre hittar du här!

Läs mer

Recept - Dryck

Havana Club Daiquiri

Läs mer