Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
beef_web.jpg
Cocktail
Art. nr
39
Pris
252 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
40 %
Art. nr
39
Pris
139 kr
Volym
350 ml
Alkoholhalt
40 %

Gin

Beefeater London Dry Gin

Beefeaters anor går tillbaka till första halvan av 1800-talet då det ursprungliga destilleriet mitt i London grundas och skaparen James Burrough föds. Basen till alla olika uttryck av Beefeater är James Burroughs originalrecept med nio olika smakgivare. All produktion sker fortfarande i centrala London i Montford Place i Kensington.

 • Land

  Storbritannien

 • Region

  London

 • Doft

  Mjuk och lite kryddig med tydliga enbär och frisk citrus i avslutet.

 • Smak

  Len smak med fylliga enbär och angenäm beska från pomerans med inslag av citron.

 • Övrigt

  Genom sitt långa arv har Beefeater blivit ett av de mest prisbelönta och uppskattade ginvarumärkena och en riktigt trogen arbetshäst för bartendrar att luta sig mot. Beefeater är idag en måttstock på klassisk London Dry Gin där enbär ligger först i både smak och doft. Kring örtigheten hittar man både friska och bittra citrustoner från en väl avvägd blandning av citronskal, pomerans och korianderfrön. För den mjuka sötman i eftersmaken har man använt sig av sötmandel och lakritsrot.