Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
beef_web.jpg
Cocktail

Gin

Beefeater London Dry Gin

254 kr,
art.nr. 39

Beefeaters anor går tillbaka till första halvan av 1800-talet då det ursprungliga destilleriet mitt i London grundas och skaparen James Burrough föds. Basen till alla olika uttryck av Beefeater är James Burroughs originalrecept med nio olika smakgivare. All produktion sker fortfarande i centrala London i Montford Place i Kensington.

 • Land

  Storbritannien

 • Producent

 • Alkoholhalt

  40 %

 • Doft

  Mjuk och lite kryddig med tydliga enbär och frisk citrus i avslutet.

 • Smak

  Len smak med fylliga enbär och angenäm beska från pomerans med inslag av citron.

Genom sitt långa arv har Beefeater blivit ett av de mest prisbelönta och uppskattade ginvarumärkena och en riktigt trogen arbetshäst för bartendrar att luta sig mot. Beefeater är idag en måttstock på klassisk London Dry Gin där enbär ligger först i både smak och doft. Kring örtigheten hittar man både friska och bittra citrustoner från en väl avvägd blandning av citronskal, pomerans och korianderfrön. För den mjuka sötman i eftersmaken har man använt sig av sötmandel och lakritsrot.