Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Beefeater 24.PNG
Cocktail
Art. nr
37
Pris
313 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
45 %

Gin

Beefeater 24

Beefeaters anor går tillbaka till första halvan av 1800-talet då det ursprungliga destilleriet mitt i London grundas och skaparen James Burrough föds. Beefeater 24 lanserades 2008 och är nuvarande master distiller Desmond Paynes första egna signaturgin. Utöver de nio smakgivarna som alltid hittas i Beefeater har grapefruktskal, japansk Sencha och kinesiskt grönt te lagts till.

 • Land

  Storbritannien

 • Producent

  James Burrough

 • Region

  London

 • Doft

  Frisk citrus och mjuka enbär öppnar upp och följs upp av kryddigt te.

 • Smak

  En fräsch smak med grapefrukt och enbär där te fyller på och breddar avslutet.

 • Övrigt

  Som en hyllning till London, staden som är vaken 24 timmar om dygnet, får de tre tilläggskryddorna i Beefeater 24 ligga och dra i spriten i just 24 timmar. Den karaktäristiska och iögonfallande röda flaskan hämtar sin inspiration från de engelska kronjuvelerna och mer precist den enorma röda rubin som sitter i Imperiestatskronan. Utöver detta är flaskan utsmyckad med flera detaljer om Beefeater 24 som ornament föreställande grapefrukt och korpen som sägs vakta kronjuvelerna.