Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
abso.jpg
Cocktail
Art. nr
88
Pris
242 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
40 %
Art. nr
88
Pris
130 kr
Volym
350 ml
Alkoholhalt
40 %

Vodka

Absolut Vodka

Absolut Vodka introducerades i New York 1979 och blev snart omtalat i hela staden, därefter i resten av USA och så småningom i resten av världen. Receptet bakom den rena och naturliga smaken av Absolut dateras dock till 1879 och brännvinskungen L.O. Smith som byggde sitt destilleri i Åhus, Skåne. Det är även kring denna plats som all produktion av Absolut Vodka sker idag.

 • Land

  Sverige

 • Producent

  The Absolut Company

 • Region

  Skåne

 • Doft

  Ren doft av säd med inslag av citrus

 • Smak

  Rund och len smak av säd

 • Övrigt

  Absolut Vodka är en svensk vodka som är tillverkad av enbart naturliga ingredienser och utan tillsatt socker. Faktum är att Absolut är så ren som vodka kan vara, med en fyllig men ändå len och mogen smak med en distinkt karaktär av säd, och en antydan av torkad frukt i eftersmaken.