Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Absolut Vanilia_6035
Cocktail

Vodka

Absolut Vanilia

256 kr,
art.nr. 160

Absolut Vanilla lanserades 2003 och produceras, precis som alla medlemmar i Absolut Vodka-familjen, i Åhus. Absolut Vanilia är gjord endast av naturliga råvaror. Inget socker är tillsatt.

 • Land

  Sverige

 • Producent

  The Absolut Company

 • Alkoholhalt

  40 %

 • Doft

  Stor, ren doft med tydlig karaktär av vanilj och smörkola.

 • Smak

  Smak av äkta vanilj från Madagaskar.

Absolut Vanilia är gjord på äkta vanilj. För att få med vaniljsmakens fulla potential, används hela fröskidan. Absolut Vanilia har en fyllig, aromatisk och komplex smak av vanilj med en aning smörkola och toner av mörk choklad.

Absolut Vanilia har en lång och framgångsrik historia inom segmentet smaksatt vodka. Absolut Citron, den första citrussmakande vodkan som gjorde succé, satte trenden och sen dess har många efterföljare dykt upp. Vanilj är en populär och mycket omtyckt smak världen över.

Namnet, Absolut Vanilia, beskriver den unika vaniljsmaken på ett intressant och ovanligt sätt är det enkelt att förstå världen över.

Den unika Absolut Vanilia-karaktären framkommer också i den vita flaskan. Absolut Vanilia är smaksatt med den finaste vaniljen från Madagaskar och den vita flaska reflekterar renheten av vaniljen. Kalligrafin är vit och endast namnet, Absolut VVanilia, är transparent.

Absolut Vanilia är perfekt i longdrinks, cocktails och ”after-dinner”-drinkar, och kan också avnjutas ren.

Absolut Vanilia på Systembolaget 

www.absolut.com