Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Absolut Mango_5978
Cocktail

Vodka

Absolut Mango

255 kr,
art.nr. 13

Absolut Mango är den första tropiska smaken som lanseras inom varumärket Absolut. Mango är en global smak och en frukt som är mycket välkänd för svenska konsumenter. Absolut Mango har potential att bli en populär uppföljare till de tidigare lanserade smakerna inom produktportföljen från Absolut.

 • Land

  Sverige

 • Region

  Skåne

 • Alkoholhalt

  40 %

 •  

   

 • Doft

  Aromatisk av mogen mango och med inslag av tropisk frukt.

 • Smak

  Fruktig, fyllig, mogen mango med inslag av tropisk frukt.

Precis som övriga smaksatta produkter från Absolut, innehåller Absolut Mango inte något tillsatt socker.

Absolut Mango lämpar sig utmärkt för drinkar och cocktails. Ett exempel på detta är drinken nedan:

A.M.
1 del Absolut Mango
Söt äppeljuice

Bygg drinken över is i ett drinkglas. Garnera med en mangoklyfta.

Flera drinkrecept finns på www.absolutdrinks.com

Absolut Mango finns i Systembolagets Beställningssortiment och kan beställas i butik eller på systembolaget.se

www.absolut.com

Inspiration

Recept - Dryck

Absolut JAG

Somrigt drinkrecept baserat på det nya tillskottet i Absolutfamiljen - Absolut Lime. Bygg drinken på is och garnera med en limeklyfta.

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Elyx On The Rocks

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Martini

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Raspberri Slush

Absolut Raspberri lanserades 2004 och produceras, precis som alla medlemmar i ABSOLUT VODKA-familjen, i Åhus. Absolut Raspberri är gjord endast av naturliga råvaror. Inget socker är tillsatt.  Absolut Raspberri har en lång och framgångsrik historia inom segmentet smaksatt vodka. Absolut Citron, den första citrussmakande vodkan som gjorde succé, satte trenden och sen dess har många efterföljare dykt upp. Hallon är en populär smak världen över, även inom vodkasegmentet. Absolut Raspberri har en vild, fyllig och intensiv smak av mogna hallon med ett friskt och fruktigt avslut. Här är ett recept på en färgstark vodkadrink som kan serveras på många roliga sätt!

Läs mer