Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Absolut Kurant_5966
Cocktail

Vodka

Absolut Kurant

256 kr,
art.nr. 70

Absolut Kurant lanserades 1992 och produceras, precis som alla medlemmar i Absolut Kurant-familjen, i Åhus. Absolut Kurant är gjord endast av naturliga råvaror. Inget socker är tillsatt.

 • Land

  Sverige

 • Producent

  The Absolut Company

 • Alkoholhalt

  40 %

 • Doft

  Aromatisk doft av svarta vinbär.

 • Smak

  Frisk och fyllig med utpräglad karaktär av svarta vinbär.

Absolut Kurant är gjord på svart vinbär, en avlägsen släkting till vindruvan. Det är ett doftande, mörkt bär som växer på buskar som kan bli upp till 2 meter höga. Absolut Kurant har en distinkt smak av svarta vinbär, med en aning syrlighet och sötma.

Svarta vinbär är en unik svensk vodkasmak och en hyllning till det svenska i varumärkets rötter.

Namnet, Absolut Kurant, liknar det engelska, black currant, men anspelar också på det svenska ursprunget.

Absolut Kurant-flaskan har en egen unik identitet och ger en subtil association till bär. Bären på flaskan visar hur svarta vinbär ser ut och ger också konsumenten ytterligare en idé om hur den smakar.

Den unika smaken som Absolut Kurant passar i många olika drinkar. Den kan också användas i cocktails och avnjutas ren.

Absolut Kurant på Systembolaget

www.absolut.com