Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
absolut-five.jpg
Art. nr
83
Pris
135 kr
Volym
250 ml
Alkoholhalt
40 %

Vodka

Absolut Five

Varje droppe Absolut Vodka produceras i Åhus. Absolut Fives smaker är tillverkad uteslutande av naturliga ingredienser och innehåller inte något tillsatt socker. Smakerna i Absolut Five är Absolut Citron, Absolut Vanilia, Absolut Raspberri, Absolut Lime och Absolut Pears.

 • Land

  Sverige, Skåne, Åhus

 • Producent

  The Absolut Company

 • Region

  Skåne

 • Doft

  Ren doft av säd och olika frukter och kryddor.

 • Smak

  Rund och len smak av säd och olika frukter och kryddor.

 • Övrigt

  Absolut Vodka är en svensk vodka som är tillverkad av enbart naturliga ingredienser. Varje droppe Absolut produceras i Åhus. Absolut Vodka lanserades internationellt 1979. Namnet Absolut har sitt ursprung från L.O. Smiths kontinuerliga destillationsprocess och spritframställning från 1879 med Absolut Rent Brännvin. Det var på 1980-talet som Absolut fick sitt internationella genombrott. Den genomskinliga flaskan med inspiration från gamla medicinflaskor och texten tryckt direkt på glaset, tillsammans med en nyskapande annonsering lade grunden till den globala succén. Det tog inte lång tid innan första smaksatta vodkan kom in i serien. I Absolut Five får vi chans att möta fem av smakerna i serien.