Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
elyx_web.jpg
Cocktail
Art. nr
86508
Pris
562 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
42,3 %

Vodka

Absolut Elyx

Med samma DNA som Absolut Vodka har vi nu tagit fram Absolut Elyx – men på ett lite annorlunda vis. Kultur, tradition, plats och till och med produktionstekniker delas, men höjs sedan, för att producera en vodka som skiljer sig från alla andra. Platsen där höstvetet för Absolut Elyx gror är noga utvald och tas om hand med högsta omsorg och det är därför vi kallar denna vodka för vår Single Estate Vodka.

 • Land

  Sverige

 • Producent

  The Absolut Company

 • Region

  Sverige, Skåne, Åhus

 • Doft

  Elegant och ren doft av säd med toner av vanilj

 • Smak

  Elegant, silkeslen och rund smak

 • Övrigt

  Absolut Vodka är en svensk vodka som är tillverkad av enbart naturliga ingredienser. Absolut Elyx destilleras i kolumner som har ett koppar innerhölje samt att det adderas kopparspiraler till processen för att naturligt renar vodkan innan den buteljeras i den vackra flaskan. Från frö till flaska är allt gjort inom en radie av femton mil från destilleriet, vilket säkerställer kvalitet kontroll och perfektion i varje detalj. Processen ger den en elegant, len och rund smak.