Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Marezzo Bianco_6521

Aperitif

Marezzo Bianco

Marezzo Bianco är en vermouth med anor från början av 1900-talet.

 • Doft

  Kryddig med inslag av ingefära, pomerans och kryddpeppar.

 • Smak

  Medelfyllig frisk smak med en rik kryddton, balanserad beska, och inslag av citrus.

 • Land

  Italien

 • Alkoholhalt

  14.9 %

Volymer

Art. Nr 8601

Volym 750 ml

Pris 81 kr

En av de viktigaste kryddorna i vermouth är malört som med sin speciella beskhet bidrar till vermouths fina karaktär. Namnet Vermouth kommer också från malört, då det tyska ordet för malört är wermout. Marezzo finns i tre smakvarianter: Marezzo Rosso, Marezzo Extra Dry, och Marezzo Bianco.

Marezzo betyder marmorering på Italienska, vilket passar bra på denna kryddade dryck. Alkoholhalten följer de internationella märkena och ligger på 14,9%. Marezzo Rosso passar utmärkt att servera som aperitif, då gärna On the Rocks med en skiva citron. Den passar också bra som Long-Drink med lite soda av någon sort eller som drinkingrediens.


Marezzo betyder marmorering på Italienska