Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Tips - Dryck

Sandeman Porto

Så tidigt som 1675 hittade man den första noteringen om portvin i gamla skrifter och Sandemans historia går tillbaka till år 1790. Nu uppdateras Sandemans portvin med ny design, men med samma klassiska innehåll. Sandemans portvin finns både som vitt och rött.

Sandeman porto.jpg

Sandeman Invalid Port 

En Ruby är en enklare form av port som lagras på ekfat ett par år och därefter buteljeras för att drickas ung och fruktig. Smaken är rik, rund och balanserad med tydlig smak av färska plommon och röda bär. 

Nr 8064, 119 kr


Sandeman Fine white Port

Vitt portvin görs på gröna druvor med eller utan skal. Det blev populärt på 1930-talet och görs i flera varianter, från mycket sött till en ganska torr variant.
Det här vinet har fin harmoni mellan naturlig torrhet, härliga frukttoner och en aning sötma. Det är mycket gott som en aperitif eller så som portugiserna själva dricker det, gärna med några droppar tonic.

Nr 76039, 127 kr