Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Tips - Dryck

Ny årgång - Belle Epoque 2011

Nu finns den nya årgången Perrier-Jouët Belle Epoque 2011 tillgänglig. Med den nya cuvéen hedrar Hervé Deschamps arvet från husets tidigare sju källarmästare samtidigt som han betonar den unika karaktären av årgång 2011.

JUN 17 - PJ_BE.2011_75CL_FD.FLEUR_LR.jpg

Perrier-Jouët Belle Epoque 2011 - blommiga cuvée

Den sällsynt varma vintern och tidiga skörden ger champagnen en förförisk och livfull karaktär. Efter fem år i Perrier-Jouëts källare har den här blommiga cuvéen en mjuk, rundad och fräsch smak som tillfredsställer alla sinnen.

Perrier-Jouët Belle Epoque 2011 - serveras bäst sval i 10-12°C.

Färgen är genomskinligt guld med subtila nyanser av grönt och strålande klarhet. Doften av akacia och lindblomma med honungstoner kompletterar en fräsch arom av mandel, vit persika och päron, som omfamnas av noter från kanderade citronskal. Den balanserade smaken med sötma och syrlighet visar på ett vågat angrepp som sedan har utvecklats till en underbart ihållande friskhet och mineral avslutning. Den här extraordinära cuvéen serveras bäst sval i 10-12°C.

Nr 87914, pris 1 299 kr, beställningssortiment