Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Miltonduff nu i fast sortiment

Miltonduff tar steget till ordinarie sortimentet hos Systembolaget. Efter 190 års erfarenhet av att skapa klassiska och prisvinnande blends presenterar Ballantine’s en stor nyhet i whiskyvärlden. Nu lanserar man för första gången en officiell Single Malt-buteljering för den globala marknaden från Miltonduff, ett av de destillerier som utgör stommen i Ballantine’s.

Miltonduff square add.jpg

Single malts från Ballantine´s 

Miltonduff 15 yo finns nu i lanseras i det ordinarie sortimentet på Systembolaget och svenska whiskyälskare får därmed möjlighet att testa denna nya buteljering från ett destilleri som länge gjort maltwhisky men verkat lite i kulisserna, en spännande lansering av sällsynta droppar. Unik whisky, lagrad under minst 15 år, som tar sin rättmätiga plats i den långa traditionen av fantastisk Single Malt från Speyside i nordöstra Skottland.

Doft: Blommig och fruktig
Smak: Blommig med mjuk frukt och subtila toner av kanel och lakrits. Mjuk med en lång, varm och något kryddigt avslut

Nr 318, pris 399 kr