Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Tips - Dryck

Nyhet – Lagom® Kryddat Brännvin!

Nu lanserar Pernod Ricard Sverige sin första snaps med lägre alkoholhalt - Lagom® Kryddat Brännvin. Med en storlek och alkoholstyrka som är alldeles lagom avvägd, utan att tumma på den klassiskt skandinaviska smakupplevelsen av dill och kummin, utmanar och förnyar Lagom® den traditionstyngda snapskategorin. Lagom® Kryddat Brännvin är en ekologisk snaps med en alkoholhalt på 25%.

Lagom miljöbild cropped.jpg

För första gången på nästan 10 år lanserar Pernod Ricard Sverige ett nytt kryddat brännvin. Lanseringen är banbrytande - Lagom Kryddat Brännvin är den första snapsen på svensk marknad med en alkoholhalt på 25%. Lagom® är ett resultat av hårt arbete och en passion för att erbjuda något helt nytt.

Smakpaletten är klassisk - en fräsch smak av dill följs av en rund och fyllig ton av kummin som avslutas med en förnimmelse av fänkål och fatkaraktär.

– Snaps är en oerhört traditionsenlig dryck. Dess kryddiga smakprofil och höga alkoholhalt är hedersgäst vid varje svensk högtid. Vi ville skapa ett helt nytt brännvin som följer den klassiska smakpaletten men som samtidigt möter den stigande efterfrågan på ekologiska dryckesalternativ med lägre alkoholhalt. Där och då föddes idén till Lagom Kryddat Brännvin, säger Nicklas Sandström, affärsutvecklare på Pernod Ricard Sverige. 

Nr 82709, 50 cl, pris 189 kr