Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Tips - Dryck

Kahlúa Espresso Martini

Nyhet! I september lanserades en helt ny familjemedlem från Mexiko

kahlua-can_0504_notext.jpg

Receptet är omsorgsfullt framtaget och drycken innehåller nyrostat kaffe, Kahlúa och en vodka. Förpackningen har en speciell förslutning som skapar det härliga skum som dessutom ser mycket läckert ut i glasen. Ready to drink!

Kahlúa Espresso Martini har en generös och sammetslen smak av kaffe, choklad och karamell som lämnar ett härligt avtryck. Perfekt storlek för två personer, serveras väl kyld i martiniglas. 

Kahlúa Espresso Martini finns i Systembolagets beställningssortiment.

Nr 83214, pris 24,90 kr

 

 

 

Inspiration

Tips - Dryck

Minttu Twist!

Nyheter med skön twist med smak av polkagris, bubbelgum och lakritsstång från klassiska Minttu

Läs mer

Tips - Dryck

Le Petit Rosé

Läs mer

Tips - Dryck

Nyhet – Lagom® Kryddat Brännvin!

Läs mer

Tips - Dryck

A new mate! Carrington Rosé

Den 1 mars lanserades Carrington Rosé BIB i alla butiker på Systembolaget. Det är en ljus, krispig rosé gjord på druvan shiraz. Kanske Australiens svar på den provençalska trenden!

Läs mer

Tips - Dryck

1865 Pinot Noir

Läs mer