Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Tips - Dryck

Jacob´s Creek Double Barrel

Jacob’s Creek Double Barrel Shiraz är ett vin som tänjer gränserna för spännande vininnovation och hemligheten heter whiskyfat. Nu finns den fjärde årgången i våra svenska Systembolagsbutiker.

image001.jpg

Utvalda druvor från Barossa Valley 

Druvorna till Double Barrel är mycket noggrant utvalda från speciella vingårdslägen i Barossa Valley och håller en fantastisk kvalitet. Normalt sett ger det sträva viner som ska lagras länge. Här har man istället först låtit vinet lagras på rostade ekfat i 12 till 18 månader och sedan ytterligare låtit det vila på skotska whiskyfat som är mellan 8 och 20 år gamla.

Denna dubbellagring ger vinet en unik, fyllig och generös smakupplevelse med täta, mjuka tanniner och komplexa nyanser av mandel, söta röda frukter och mörk choklad. 

 

Nr 78375, pris 149 kr