Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
PinkYourGin Hero.PNG

Beefeater Pink Gin

Beefeater sätter färg på gin-scenen med Pink Gin! Intresset för gin blir allt större och har fått utbudet av premiumgin att växa. Beefeater Pink är en rosa gin smaksatt med jordgubbar

beefeaster pink gin square packshot.PNG

Klassiskt hantverk med smak av jordgubbar

Genom att förena sitt 150-åriga hantverk med moderna smakinfluenser utmanar Beefeater ginkategorin med sin nya, rosaskimrande gin. Beefeater Pink har den klassiska enbärskaraktären med citrustoner från Beefeater Dry Gin, och jordgubbar för att ge en frisk, välbalanserad och livlig smak.


Innovation från "The Gin Hub" 

Den rosa innovationen är skapad av master distiller Desmond Paynes, en av pionjärerna bakom dagens ginboom. Ginen är också den första nyheten från ”The Gin Hub”, en självständig grupp där Pernod Ricards tre största ginvarumärken arbetar under samma tak för att tillsammans utmana och vidareutveckla ginsegmentet.

Beefeater Pink finns i beställningssortimentet på Systembolaget