Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Tips - Dryck

A new mate! Carrington Rosé

Den 1 mars lanserades Carrington Rosé BIB i alla butiker på Systembolaget. Det är en ljus, krispig rosé gjord på druvan shiraz. Kanske Australiens svar på den provençalska trenden!

PW_Carrington_BIB_Mockup_2.png

Druvorna skördas nattetid för att få behålla sin fina syra. De pressas mycket försiktigt så vinet får sin vackra ljusrosa färg och sina delikata aromer. Vinet jäser svalt för att ta fram alla subtila smaker och dofter med en kontrollerad och neutral jäst.

Vinet har en ljust rosa färg. Smaken är ren, fruktigt, ungdomligt och med inslag av smultron, jordgubbar och blodapelsin. Sunshine in a glass!

Rosa flamingos pryder den vackra förpackningen, en fågel som kanske inte är det första man associerar till Australien. Men läser man författaren Tim Low som skriver artiklar för Australian Geographic så förstår man att landet en gång var täckt av den färgglada skönheten.

Nr 4650, pris 199 kr