Är du 25 år eller äldre?

pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
elqui_panorama_2.jpg

Tips - Dryck

1865 Pinot Noir

Den 1 december lanserades 1865 Pinot Noir i ordinarie sortiment på Systembolaget. Vinet kommer från det speciella Elqui Valley i norra Chile som med sin karga jordmån lämpar sig otroligt bra för att odla pinot noir. Det svala klimatet lägger till ytterligare komplexitet och skapar ett lätt och elegant vin.

1865 pn small.PNG

1865 - en serie bestående av tre

I serien 1865 finns ytterligare tre produkter i beställningsortimentet. 1865 sauvignon Blanc, 1865 cabernet sauvignon och den prisbelönta 1865 Limited Edition Syrah.

1865 Pinot Noir - från Chiles mest extrema dalgång

1865 Pinot Noir är en fruktig, frisk och nyanserad pinot noir i svalklimatsstil. Vinet har inslag av körsbär, lingon, jordgubbar, hallon samt örter och lagerblad. Stilen är elegant med en mycket lätt och balanserad fatkaraktär. Serveras till lättare pastarätter samt till rätter av kyckling och anka.

 

Nr 2103, pris 149 kr