Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Sloe Gin

Nu gör den röda slånbärslikören som är baserad på gin comeback. Med en tradition som sträcker sig långt tillbaka i historien blir den nu också en del av nutiden.

Slow Gin Range.png

Plymouth Sloe Gin

Plymouth Sloe Gin tillverkas efter ett recept från 1883, produktion av slånbärsgin har en lång tradition på den engelska landsbygden. Och än idag tävlar man runt om i England om vem som gör den bästa. Doften har en fyllig karaktär av slånbär, den är fruktig med toner av körsbär och inslag av mandel. Smaken är mild, mjuk och komplex med en perfekt balans mellan sött och torrt. Eftersmaken är lång och frisk.

Monkey 47 Sloe Gin

Monkey 47 Sloe Gin tillverkas genom att macerera slånbär från Schwarzwald-skogen i sprit under tre månader. Doften är mycket aromatisk och komplex med toner av frukt och inslag av enbär. Smaken är en blandning av jordiga, syrliga enbär med fylliga, söta röda bär. Mycket raffinerad och balanserad med toner av mandel. Eftersmaken är nötig och aningen bitter. I jämförelse med en traditionell brittisk slånbärsgin uppfattas Monkey 47 Sloe Gin som mindre söt. 

Plymouth Sloe Gin kan beställas här och Monkey 47 Sloe Gin här