Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Minttu Peppermint

Minttu Peppermint lanserades i Sverige år 2006 och är fortfarande en storsäljare på både Systembolaget och restaurang.

MinttuMountain.PNG

Först på marknaden 

Minttu Peppermint var den allra första likören på världsmarknaden som var helt kristallklar. Detta tack vare en speciell typ av socker och produktionsmetod.

Fyra versioner av Minttu

Minttu härstammar från vårt grannland Finland och har, de sista åren, ökat snabbt i popularitet. Nya produkter har efterfrågats på Systembolaget och Minttu Choco Mint var det fjärde tillskottet till Minttufamiljen. Här har man adderat mustig choklad till den redan framträdande mintsmaken. 

Minttu Peppermint har en simmig, mycket söt smak med tydlig karaktär av pepparmynta. Drick som shot, blanda i drink eller i varm choklad.