Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Glenburgie Distillery Production_large.jpg

Tips - Dryck

Ballantine’s - Nu som single malt!

Nu presenteras för första gången de viktigaste destillerierna i Ballantine's berömda blend som individuella single malts. En unik lansering där de två destillerierna Miltonduff och Glenburgie står på egna ben i Ballantine’s sortiment.

SingleMalts.png

Miltonduff och Glenburgie – Ballantine’s single malts

Ballantine’s har tillverkat klassiska och prisvinnande blends i över 190 år, men presenterar nu för första gången två av de destillerier som utgör stommen i Ballantine’s – Glenburgie och Miltonduff – som officiella single malt-buteljeringar för den globala marknaden. I höst får svenska whiskyälskare för första gången möjlighet att testa Glenburgie 15 och Miltonduff 15, som länge tillverkat exceptionell maltwhisky i det dolda. 

Miltonduff 15 - nu i beställningssortimentet 

Singlemalten utgör en av grunderna i Ballantine’s produkter och adderar värme och kraft. Karaktären är blommig med en trevlig kryddighet. Smaken är len med milda lakritstoner och ger en lång varm finish. Miltonduff finns sen den 22 september i beställningssortimentet hos Systembolaget. 

Glenburgie 15 - lanseras på alla Systembolag 

Glenburgie är hjärtat i Ballantine’s blends. Med sin koncentrerade fruktighet och söta honungstoner är den perfekt balanserad. Den erbjuder aromer av röda äpplen och päron, har mjuk textur och en lång rund finish. Från och med den 22 september 2017 så finns den i Systembolagets beställningssortiment och från den 1 december 2017 kommer den att finnas på hyllan i samtliga av Systembolagets butiker. 

Här kan du läsa mer om produkterna: 
Miltonduff 15 samt Glenburgie 15