Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Absolut Mixt Header Compressed.jpg

Tips - Dryck

ABSOLUT MIXT - Ny produkt i stilren design

Sommaren 2017 lanserar Absolut en helt ny produkt, Absolut Mixt. En färdigmixad dryck förpackad i stilren design.

Absolut Mixt - Enbart naturliga ingredienser

Absolut Mixt är lätt kolsyrad och smaksatt med naturliga juicer av frukt och bär. Basen är Absolut Vodka original, producerad i Åhus på lokalt odlat höstvete. Inga tillsatser har använts i produktionen och drycken är heller inte sötad. 

Absolut Mixt - Premium dryck i praktisk förpackning

Absolut Mixt är en helt ny produkt med lägre alkoholhalt (4,5 % alkohol) som är enkel att ta med. Förpackningen är återförslutningsbar tack vare sin skruvkapsyl. På så sätt behövs heller inte drycken konsumeras vid ett och samma tillfälle. 

Absolut Mixt - Trogen originalet

Absolut Mixt tappas i en glasflaska där designen är en hyllning till Absolut Vodkas ikoniska flaskform. Varje flaska har ett penseldrag struket över sig, penseldragen har skapats unikt för varje smak som en symbol för Absoluts historia och engagemang i konstvärlden.

Absolut Mixt - Två smaker

Absolut Mixt kommer i ett inledande skede finnas i två somriga smaker med inspiration från de svenska bärskogarna.

Absolut Mixt Blueberry & Lime

Absolut Mixt Cloudberry & Apple

Produkterna finns tillgängliga i Systembolagets beställningssortiment. Beställ din Absolut Mixt här!

Inspiration

Tips - Dryck

Absolut Uncover

Med kreativitet som en av Absoluts starkaste drivkrafter presenteras nu stolt årets Limited Edition flaska – Absolut Uncover.

Läs mer

Tips - Dryck

Absolut Extrakt

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Rescued Lycklig

Läs mer