Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
1024x512_diverse_grigio.jpg

Tips - Dryck

Nyhet: Pinot Grigio

Jacob’s Creek Lighter Alcohol Pinot Grigio finns på Systembolaget från och med 1 juni 2016.

Den 1 juni lanseras ytterligare ett vin med lägre alkoholhalt från Jacob’s Creek: Jacob’s Creek Lighter Alcohol Pinot Grigio med endast 9% alkohol. Jacob’s Creek Lighter Alcohol Pinot Grigio hjälper till att driva trenden mot alkoholdrycker med lägre volymstyrka. Det är uppfriskande, fruktigt och levande med fina toner av nashi päron, gröna äpplen och en islag av krydda. En mediumfyllig kropp möter en frisk syra och citrus som tillsammans ger vinet ett mycket attraktivt avslut. Vinmakarteamet på Jacob’s Creek är särskilt stolta över att ha uppnått en textur i vinet samtidigt som de har skurit ned på alkoholen. Vinet är en perfekt parhäst till systervinet Jacob’s Creek Lighter Alcohol Shiraz till en middag, på ett mingel eller en picknick.

Art nr 6347, pris 80 kr