Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Monkey 47 Negroni

I sann "la dolce vita" stil är Negroni känd som aperitif och har fått sitt namn från den italienska livsnjutaren greve Camillo Negroni. Ursprunget till drycken kan spåras tillbaka till 1920. Conte Negroni bad sin bartender Fosco Scarselli, Caffè Casoni i Florens, att hälla i en skvätt gin i sin favoritcocktail , Americano. Därmed var cocktailen Negroni född. Medan fler och fler varianter av Negroni har dykt upp under åren, ger denna traditionella version av en klassisk gincocktail en renässans runt om i världen. Honnör!

Monkey 47 Negroni.jpg
3 cl Monkey 47
3 cl Campari
3 cl Röd italiensk vermouth

INSTRUKTIONER

För att följa det klassiska receptet helt, rör alla ingredienser i ett gammaldags glas med is och garnera med en apelsinzest