Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Recept - Dryck

Kennington Blossom Punch

En underbar kombination av Beefeater Gin, Lillet Blanc, citron, grapefrukt och fläder som ger en fruktig och uppfriskande sommarbål. Beefeater London Dry Gin är den enda premium gin som fortfarande tillverkas i London och har en torr smak med tydliga toner av enbär och citrus. Lillet Blanc är gjort på en blend av 85% vin och 15% fruktlikör. Lillet lagras på ekfat under 6-12 månader. För att få den perfekta balansen blandas yngre årgångar av Lillet med äldre årgångar. På detta sätt får man ett både fruktigt vin och med kraft i smaken.

40 cl Beefeater Gin
40 cl Lillet Blanc
30 cl Färskpressad citronjuice
25 cl Fläderkoncentrat
15 cl Färskpressad grapefruktjuice
Sodavatten alt. mousserande vin
Hallon
Jordgubbar
Grapefrukt
Mynta
 

INSTRUKTIONER

Följande bålrecept är beräknade för 6-8 personer. 

Steg 1

Blanda alla ingredienser till bålen. 

Steg 2

Toppa upp med Sodavatten alt. mousserande vin. Detta kan med fördel göras i själva glaset som drinken ska drickas ur. Då minimeras risken för att själva bålen vattnas ned för snabbt och att kolsyran försvinner. Ju mer is som används i bålskålen desto bättre. Is kyler is och på så vis hålls drinken kall och fräsch så länge som möjligt utan att den späds ut för snabbt. Ju större isbitar desto bättre. Ett bra knep är att frysa in is i stora plastförpackningar, så varför inte använda ett tomt glasspaket.

Steg 3

Garnera med hallon, jordgubbar, grapefruktklyftor, myntablad.