Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Recept - Dryck

Irish Wolfhound

Irish Wolfhound är en Irländsk tvist av den traditionella drinken Greyhound Cocktail. I den här spännande varianten av drinken kan du avnjut Jameson Black Barrel tillsammans med ginger beer, grapefrukt och rökt salt! År av erfarenhet och kompetens ingår i Jameson Black Barrel. Jameson Black Barrel består av den sällsynta, "sweet grain whiskey" som har blivit trippel destillerad i mindre flaskor som släpps en gång per år. Resultatet är en extremt rik och lyxig smakupplevelse som kombinerar krydda och exotiska frukter.

50 ml Jameson Black Barrel
50 ml ginger beer
25 ml färskpressad rosa/röd grapefruktjuice
rökt salt

INSTRUKTIONER

Steg 1

Tillsätt is, Jameson Black Barrel, ginger beer och grapefrukt i ett highballglas. Rör om och blanda drinken med en barsked. 

Steg 2

Garnera med halva grapefruktskivor. Doppa ena hörnet av en grapefruktskiva i det rökta saltet innan du lägger i den i drinken.